Introduktion till Cheng Hsin

Har du tränat med Peter Ralston förut, eller hört talas om Cheng Hsin?
Vill du lära dig om en spännande tränings­form för både kropp och sinne?
Då är du inbjuden till en kostnadsfri introduktion till Cheng Hsin!

Tid: den 23 februari 2019, kl. 12.30 – cirka 15.00

Plats: hos Aikido Dojo Gamlestaden (hitta hit)

Pris: kostnadsfritt

Inga förkunskaper eller träningsvana är nödvändiga, men det blir en del fysisk aktivitet. Vanliga träningskläder fungerar utmärkt, och naturligtvis även aikido/judo/karate dräkt. Vi kommer att gå igenom ett urval av det som man kan lära sig, med målet att starta en varaktig kurs om tillräckligt många personer blir intresserade.

Vänligen sprid ut information om det här och anmäl er med hjälp av formuläret nedan, gärna i god tid. Det är ganska kort varsel redan (vilket jag ber om ursäkt för).

Vem är jag som ska guida er?

Mitt namn är Vlad Dumitrescu och har tränat för Peter Ralston sedan tre år tillbaka. I övrigt har jag tränat aikido i över 12 år, här i Gamlestaden. Jag vill starta detta delvis för att jag tycker att alla människor skulle ha nytta av Cheng Hsin, gärna tillsammans med någon annan träningsform, och delvis för att jag vill kunna träna mer själv.

Anmälan

Anmälan är inte bindande, men jag ber er att meddela i god tid om ni vet att ni kan inte komma. Uppgifterna ska endast användas för administration och kommunikation som avser Cheng Hsin träning.

Om du är intresserad, men inte kan just den dagen, anmäl dig ändå och notera det i meddelandet. Då kommer du att kunna få information om andra aktiviteter. Det går även bra att använda e-post, till info@chenghsin.se