Kontakta oss

Om det är något du undrar över så får du gärna besöka oss, lämna ett meddelande eller slå en signal när vi har träning. Se våra träningstider och vägbeskrivning längre ner på denna sida.

Adress

Aikido Dojo Gamlestaden Byfogdegatan 3B 415 05 Göteborg   Plusgiro 462 37 05-3 Swish 123-1617109 Facebook E-post info@adg-aikido.se

Styrelsen

E-post styrelsen@adg-aikido.se

Ordförande
Åke Sandberg
Sekreterare
Ingegerd Ljungkrona
Kassör/webmaster
Vlad Dumitrescu
Suppleant
Erik Backlund

Så hittar du till oss

Välj någon av möjligheterna nedan för att ta dig till oss!

  • Ta spårvagn 4, 6, 7, 8, 9 eller 11 och stig av vid hållplats Gamlestadstorget.
  • Ta buss 58 och stig av vid hållplats Kristinedal.
  • Ta buss 21, 78 eller 79 och stig av vid hållplats Gamlestadstorget.
  • Ta bilen (se kartor nedan). Parkeringsplatser finns framför dojon (parkeringsavgift krävs!). Notera att parkeringsplatsen framför Kristinedal endast är till för besökare till deras träningsanläggning. (Kostar inget för dig som besöker träningsanläggningen för träning eller fika)

Framför Kristinedals träningsanläggning finns alltså en stor parkering. Om du står på denna parkering och har ryggen mot Kristinedal, ta dig över till andra sidan gatan (Byfogdegatan), och gå in på ytterligare en stor parkeringsplats. Du kommer nu att ha Posten rakt fram och låssmeden Alexandersson till vänster. Sväng nu till höger runt den byggnad du har på höger sida, och du kommer att se en brun/svart byggnad (två våningar) framför dig. En vit skylt med texten “Aikido” bör du se på denna byggnad. Gå in i dörren som finns till höger. Inne i trapphuset fortsätter du rakt fram mot en trädörr, ta trappan upp och du är framme. Ta av dig skorna, och ställ dem i skohyllan!

Välkommen!


Eniros karta